Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Miami Heat oddają:
Montrezl Harrell $11 256 977
Patty Mills $5 005 350
Razem: $16 262 327
Minnesota Timberwolves oddają:
Marcus Smart $14 339 285
Daniel Gafford $4 300 000
Razem: $18 639 285
Finansowo jest okej, biorę nadwyżkę w cap space.
Korzystam ze świetnej produkcji Harrella na początku sezonu i sprzedaję za młodszego Gafforda, który (mam nadzieję) przyda mi się w przebudowie i Smarta, który będzie dla mnie pewnie kolejnym trade assetem. Mills jako filler dający trójki, którego i tak bym raczej nie zatrzymał po tym sezonie.
Potwierdzam. Zdaję sobie sprawę, że Paweł robi sell high na Harrellu, ale liczę że nawet jak mu ta produkcja spadnie trochę to i tak będę miał z niego pożytek i podreperuje mi 2 kategorie które u mnie strasznie kuleją czyli FG% przy dużej liczbie rzutów i FT% (też przy dużej liczbie prób, mam nadzieję że to nie fluke tylko trafił do stolicy i nauczył się w końcu trafiać osobiste). A jak wróci Bryant to zabierze minuty i Harrellowi i Gaffordowi więc z tego punktu widzenia nie tracę Patty jest tylko fillerem i zabezpieczeniem na wypadek kontuzji na PG bo on na pewno mi w FG% nie pomoże niby powinienem tankować i myśleć długofalowo, ale nie mogę się powstrzymać przed próbą walki o podium także stąd ta wymiana.
Ostatnio edytowany przez Łukasz (2021-11-12 23:44:46)
GM Celtics
Potwierdzam
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 683.66 kB (Maksimum: 802.66 kB) ]