Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zgłaszam wniosek by do punktu:
4.11 Żeby wymiana mogła być zatwierdzona, GM musi mieć odpowiednią ilość miejsc w składzie na pozyskanie nowych zawodników.
Dopisać również zapis/zdanie związane z przyjmowaniem dead money czy też zawodników przeznaczonych od razu do zwolnienia. Tym samym sam roster maksymalnie 15 zawodników nie zostanie zmieniony, a przyjmowany kontrakt wrzucony zostanie w dead money.
Nowy zapis:
4.11 Żeby wymiana mogła być zatwierdzona, GM musi mieć odpowiednią liczbę miejsc w składzie na pozyskanie nowych zawodników. GM może w wymianie większą liczbę zawodników w przypadku gdy w jej trakcie określi, który z przyjmowanych zawodników zostanie zwolniony, a jego kontrakt wpadnie w dead money (tak aby zachować maksymalną liczbę 15 zawodników w składzie).
Jestem na nie
Dallas Mavericks
Takie coś może prowadzić do wymian, gdzie jedna drużyna oddaje zawodnika przyjmując trzech tylko po to, żeby w trakcie wymiany grało salary. Później finalnie zwalniając dwóch z nich. Wtedy za dużo kombinowania może być. Chyba, że źle to odczytuje.
Grizzlies GM
Jestem na nie
Jestem na nie, pozostańmy przy takich zasadach, jakie są w NBA.
Jestem na nie, pozostańmy przy takich zasadach, jakie są w NBA.
A jakie są w NBA?
Nie.
Jestem na tak, dlatego że jestem przekonany, że w NBA jest to możliwe.
jestem na nie
gm NEW ORLEANS PELICANS
pawexm napisał/a:Jestem na nie, pozostańmy przy takich zasadach, jakie są w NBA.
A jakie są w NBA?
W NBA limit na sezon regularny to 15 zawodników + 2 two-way. Nie ma takiego wyjątku, który przewidywałby przejęcie np. 16. zawodnika, jeśli ten zaraz po wymianie zostałby zwolniony, miejsce w składzie trzeba zrobić przed wymianą.
Nie
GM Hornets
Jestem na nie
twitter: @MarcinJBL
Jastrzębie są na NIE.
#naniesionewbazie
jestem na NIE
GM Celtics
Jestem na tak
@stanpaluch
#RipCity
Jestem na tak.