Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Za względu na to że sztywną regułą "kto o sekundę szybszy ten lepszy" uważam nie tylko za głęboko szkodliwą ale i kabaretową wnioskuję o dyskusję nad niniejszym punktem.
Proponuję dopisać dodatkowy punkt do CBA:
3.7.1: Jeżeli w ciągu pierwszych 5 minut od otwarcia rynku wolnej agentury, GM złoży ofertę która nie spełnia reguł na wskutek tego , że inny GM złożył ofertę temu samemu zawodnikowi do 10 sekund szybciej , to GM składający błędną ofertę ma prawo edytować ją na właściwą (zgodną z punktem 3.8) w ciągu 3 minut od tego zdarzenia. Skorygowana oferta uważana jest za pierwszą ofertę tego managera.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
GM Sacramento Kings
Przeciw. Znamy zasady od kilku lat i składanie ofert o 21.00 to część tej zabawy. Nikt nikogo nie zmusza do strzelania w ciemno, taki Piotrek z Suns zawsze przychodzi w nocy i składa oferty. Dodatkowo ta zmiana dołożyłaby pracy komiszom w tym ciężkim dla nich okresie.
@stanpaluch
#RipCity
Hawks są na nie, 9 o'clock madness to tradycja.
#naniesionewbazie
Ja składam wniosek, żeby nowych GMów informować jak pojebani jesteśmy wszyscy i że oferty są składane co do sekundy. Ja złożyłem oferty 10 sek po 21-ej zadowolony z siebie i okazało się, że we wszystkich oferty były za późno i nie były już ważne.
Elemello
Detroit Pistons GM
Celtics są na nie
GM Celtics
Nets nigdy nie zagłosują za zmianą która zmniejszy szanse na dodatkowy dym.
Jestem na nie.
Jestem na nie. Lubię te emocje nawet kosztem straconego bidu. W Sylwestra tak nie odliczam od dziesięciu, jak przy starcie FA.
Ostatnio edytowany przez KdZ (2023-09-19 14:08:17)
Grizzlies GM
Jestem na nie.
Utah są na nie.
Nie. Toż to tradycja i jeden z nielicznych momentów adrenaliny
Jestem na NIE
GM Hornets
Propozycja nie przechodzi.
Strony: 1
Wątek zamknięty