Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Proponuję powrót do przepisów o RFA takich jak obowiązują IRL
Jest:
"3.10.2 Menadżerowie mogą oferować zastrzeżonym wolnym agentom (RFA) jedynie umowy 2-letnie oraz dłuższe. 2-letnia umowa nie może zawierać opcji. (UWAGA - KONIECZNIE PRZECZYTAJ: http://realnbafantasy.mojeforum.net … hp?id=2920 - ten przepis w po "korekcie Chyzia" dotyczy tylko zespołów, które starają się o gracza, do którego RFA posiada inny GM.)"
Proponuję:
"3.10.2 Menadżerowie mogą oferować zastrzeżonym wolnym agentom (RFA) jedynie umowy 2-letnie oraz dłuższe. 2-letnia umowa nie może zawierać opcji."
@stanpaluch
#RipCity
Popieram
Przegłosowaliśmy 3 lata nie 2, błąd w CBA już poprawiony
No właśnie chodzi o to żeby były 2 lata a nie 3
@stanpaluch
#RipCity
Kiedy głosowane były 3 lata to argumentem było to, że jest tak IRL. Teraz Ty argumentujesz 2 lata tym samym, to jak jest naprawdę IRL?
Nie, argument Wojtka z Denver był taki że słabo że RFA może być ukradziony jednorocznym wysokim kontraktem, 3 lata dla próbujących ukraść jest ok
Chyba tutaj o tym czytałem
@stanpaluch
#RipCity
Ja tam szukałem odpowiedzi już wcześniej, ale nie znalazłem.
Wiadomość dodana po 2 h 20 min 33 s:
Ok, Stan znalazł:
"When a restricted free agent wants to sign with another team, he and the new team sign an offer sheet. The terms of that deal — which must be for at least two seasons — are given to the player’s original team, which has two days to match. "
A zatem głosuję na:
ZA
Za
Przeciw
Grizzlies GM
Za
twitter: @MarcinJBL
Propozycja przegłosowana i przechodzi.
Strony: 1
Wątek zamknięty
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 890.13 kB (Maksimum: 1.01 MB) ]