Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Ile danych jeszcze potrzebujemy? Czekamy as ten gościu od Fantasy na Twiterze nam rozpisze który zawodnik jest w którym Tierze rozumiem? Proponuję zaczac jak w tytule, 48h na 1rd wybór, 24 na 2rd, po tym czasie wjeżdża wybór z real NBA.
zgadzam się
twitter: @MarcinJBL
Nie lepiej zostać przy 24h i 12h? Jeśli każdy by korzystał na maxa z 48h / 24h to nie zdążymy z Draftem do rozpoczęcia FA.
Grizzlies GM
popieram
GM Celtics
Przeciw. Nie w wakacje !
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
GM Sacramento Kings
jak coś to za opcją bez zmiany czasu na pick też jestem za
Pronowałbym może nieco sztywniejsze daty.
1 lipca - wchodzi nowe SC
1 sierpnia - draft
1 września - FA
Dzięki temu, cały czas coś się dzieje i wszyscy są zadowoleni. Czasu na wybór zawodnika bym nie zmieniał.
FA musi zaczynać się w piątek.
Tak, to było przykładowe.
Za nie ma co czekac do wrzesnia, jak komisz rozpisal mi sie podoba
GM Hornets
Jestem za propozycją Chyzia, bez zmiany czasów na wybór. Co do propozycji Pawła, to rozpoczęcie FA na początku września (np. w pierwszy piątek września) jest o tyle utrudnione, że to jest jeszcze okres wakacyjny. A do aktywnego udziału w FA potrzeba nam więcej niż 15 minut wolnego czasu, żeby wpisać właściwe nazwisko na forum podczas swojej tury w drafcie.
Dobrze, ale możemy zostawić później FA, chodzi mi o to, żeby ta data draftu była mniej więcej stała, a nie ruchoma, bo nie wszyscy muszą wiedzieć kiedy w danym roku kończy się SL.
Ma to sens oczywiście, może ta data powinna być jednak stała, ale tu już pomieszaliśmy wszystko. Dlatego też, ustalmy może jedną wersję proponowanej zmiany i ją przegłosujmy. Bo teraz już nie do końca wiadomo co głosujemy - czy propozycję Chyzia, czy Twoją, czy ze zmianą limitu czasu na wybór, czy bez, czy ustalmy tylko startu draftu, czy pozostałe daty także
Jestem przeciw, wakacje dobrze robią jako odpoczynek od lig wszelakich.
Dobrze głosujmy nad dwoma rzeczami by nie było bałaganu:
1. Przesunięcie terminu startu na 1 sierpnia.
2. Zmiana czasu wyboru na 48h w pierwszej rundzie oraz 24h w drugiej rundzie.
Przeciw. Wolę całe wakacje czytać Chyziowe mocki na czacie.
@stanpaluch
#RipCity
1. Za
2. Za
1. Za
2. Przeciw
Grizzlies GM
1. Przeciw
2. Przeciw
1. Przeciw
2. Przeciw
1.Przeciw
2.Przeciw
Gdyby jednak draft został przegłosowany na wcześniej niż we wrześniu to zdecydowanie czas na wybór tylko 48h na 1rnd i 24h na 2nd
1. za
2. przeciw
1. Za.
2. Przeciw.
2 za
2022 Champions