Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
do Bulls:
- 1st 25 ATL
- 1st 26 ATL
- 1st 27 ATL
do Hawks
- 1st 25 CHI
- 1st 26 CHI
- 1st 27 CHI
Uzasadnienie: Te własne picki krępują ruchy.
gm ATL
Potwierdzam. To taki mały zakładzik z Miro kto będzie miał lepszy team za 3 latka
Do trade'u dodaje jeszcze Pistons, które przejmuje Atl 27 za Det 28. Dywersyfikuję tym ryzyko.
Czyli ostateczny trade wygląda tak:
do Bulls:
- 1st 25 ATL
- 1st 26 ATL
- 1st 28 DET
do Hawks
- 1st 25 CHI
- 1st 26 CHI
- 1st 27 CHI
do Pistons
- 1st 27 ATL
Potwierdzam. Oddałem właśnie swój ostatni pick co było moim założeniem od początku gry, żeby nie mieć pomysłów na tankowanie.
Elemello
Detroit Pistons GM
Poproszę u rozwinięcie uzasadnienia od wszystkich GMów.
Z mojej perspektywy - chce walczyć o mistrza w ciągu najbliższych 3 lat i uważam że mój pick nie będzie wiele wart, więc wolę go wymienić na inne, imo potencjalnie lepsze. Trade z Pistons dla dywersyfikacji, gdyby się okazało że jednak nie mam racji.
Ostatnio edytowany przez michuk (2024-08-15 15:21:29)
Dziwię się, że niezrozumiała dla niektórych wymiana picków ma być poddawana jakiejkolwiek ocenie. Zawodników kupujemy i sprzedajemy jak chcemy i co najwyżej obgadamy wymianę na czacie i nie ma tematu.
Borys w trakcie negocjacji sprzedał jeden z moich picków. Ja mam na stole deal z jednym z jego 1stów, co nie było możliwe przy użyciu moich.
Oprócz tego są i inne transakcje o których wolałbym nie pisać.
Może i mam gorszy skład od Borysa ale to nie znaczy, że nie mogę próbować go wyprzedzić już w nadchodzącym sezonie. Totalnie nie jest to moim celem jakby co..:)
Tak jak Panowie nie chce się zastanawiać nad opcjami tanku takiego albo innego.
Dziwię się, że niezrozumiała dla niektórych wymiana picków ma być poddawana jakiejkolwiek ocenie. Zawodników kupujemy i sprzedajemy jak chcemy i co najwyżej obgadamy wymianę na czacie i nie ma tematu.
Borys w trakcie negocjacji sprzedał jeden z moich picków. Ja mam na stole deal z jednym z jego 1stów, co nie było możliwe przy użyciu moich.
Oprócz tego są i inne transakcje o których wolałbym nie pisać.Może i mam gorszy skład od Borysa ale to nie znaczy, że nie mogę próbować go wyprzedzić już w nadchodzącym sezonie. Totalnie nie jest to moim celem jakby co..:)
Tak jak Panowie nie chce się zastanawiać nad opcjami tanku takiego albo innego.
Ok, rozumiem, że się dziwisz, ale nadal nie wiem dlaczego robisz tę wymianę i dlaczego uważasz, że jest dla Ciebie dobra. Tyle wystarczy do uzasadnienia.
Picki Bulls mają dla mnie większą wartość niż moje własne.
Przeklejam jeszcze uzasadnienie od GMa Detroit (pisownia oryginalna):
"oczywiście pick rok wcześniej jest dla mnie warty więcej abstrahując już od tego która drużyna będzie mocniejsza bo tutaj możemy dyskutować."
Wymiana ma prominencję religijną - opiera się na wierze. Każdy z GMów wierzy, że jego team będzie lepszy niż teamy innych drużyn, a własne picki w związku z tym słabsze. Biorąc pod uwagę punkt sezonu w jakim jesteśmy oraz fakt, że każdy z nich będzie robił ruchy lepsze lub gorsze, nie sposób jest ocenić co jest "prawdą".
W związku z tym nie pozostaje mi nic innego jak potwierdzić zawartą wymianę, jakkolwiek dziwna by ona nie była. Została ona również wprowadzona w bazie.
Strony: 1
Wątek zamknięty